MaskyPolaris

Server Zestolu píše o nadcházejících novinkách od Casa de Locos

Zpravodajský herní web Zestolu.cz zveřejnil článek o novinkách, které chystá nakladatelství Casa de Locos. Michal Krupička píše o překladech, které připravujeme a které se přidají k Příšeře týdne a rozšíří naší nabídku zajímavých světových rolových her.

V článku se tedy dozvíte o hře Masky: Nová generace, ve které hrajete za dospívající „metalidi“ se superschopnostmi. Takže kdyby život teenagera nebyl dost komplikovaný, ještě k tomu musíte zachránit Halcyon City a možná i celý svět… Překlad Masek je už hotový a pracuje se na korekturách. Půjde-li všechno podle očekávání, kniha o 210 barevných stran by měla vyjít do konce roku 2023.

Další chystaná novinka, o které píše článek na Zestolu je velmi netypická a inovativní RPG hra Polaris: Rytířská tragédie na nejzazším severu. V Polarisu se totiž hraje bez vypravěče — úlohu vypravěče zastávají každému hráči jeho spoluhráči, z nichž každý má na starosti nějakou oblast příběhu a prostředí (jeden překážky a nepřátele, další blízké vztahy, atd…). Tón této hry, jejíž autor je Ben Lehman, je poetický a tragický, jak se patří pro příběhy, ve kterých jedná část lidstva zahyne. Na překladu Polarisu už jsme začali pracovat, vydání můžete očekávat v druhé polovině 2024.

My se moc těšíme na tyto překlady a děkujeme Zestolu za skvělý článek!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *