Příšera týdne

Příšera týdne na Brnoconu

Příšera týdne na Brnoconu

17. a 18. června se bude konat na ZŠ Kotlářská v Brně festival Brnocon. Letos je program nabytý a v RPG sekci se sešlo kolem 40 her! Bude to úžasná událost a Casa de Locos bude u toho.

Daniel připravil dvě hry Příšery týdne pro ty, kteří chtějí tuto novinku zkusit. „Nekromantův gambit“ se bude hrát v sobotu ve 14 hodin, a „Poslední zvonění“ v neděli v 13. V nabídce rolových her je také hra Monster of the Week v angličtině. Jedná se o záhadu „Old Jack’s Dare; A Billagoth Mystery“ a Strážkyně bude Angie (sobota v 19 hodin).

Kromě toho, Daniel bude mít přednášku v neděli v 11 hodin. V ní představí Příšeru týdne a prozradí další plány nakladatelství Casa de Locos. Casa de Locos bude přítomná taky v tombole, kde můžete vyhrát jeden výtisk naší hry a slevové vouchery. A během celého festivalu nás budete moct potkávat u našeho stánku, kde Příšera týdne bude celou dobu k prodeji (jen pozor, během Brnoconu už nebude zlevněná – sleva platí pouze na našem e-shopu a pouze do 31.5.).

Jako součástí příprav na letošní edice brněnského festivalu organizační tým udělal tento rozhovor s Danielem. Tak si ho přečtěte a uvidíme se na Brnoconu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *